Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Cafeteria és juttatások
A biztosítók számára fontos a tudatos életvitel. Minél egészségtudatosabb életmódot folytat valaki, annál inkább elkerülik korunk betegségei, melyek népbetegségnek számítanak. Ilyenek a daganatos megbetegedések és a szív-, és érrendszeri betegségek. 
A vállalat felelősséggel tartozik dolgozói iránt, és ezen elkötelezettségének egy részét abban tudja feléjük kinyilvánítani, ha gondoskodik egészségük megóvásáról, annak védelméről.
De mik is lehetnek ezek a védelmek?
Partnerek bevonásával, szakemberekkel történő konzultációkkal segítjük az egészségfejlesztési kampányokat, ami összeköthető a biztosítási szolgáltatásokkal.
Nagyvállalati partnerek számára külön program van kidolgozva erre a célra. A biztosító segít ezen programok lebonyolításában, szervezésében.
Segít a szakember
Több olyan terület is van az egészségünk kapcsán, mely helytelen működés esetén testi problémává, betegséggé fajulhat. Ilyen a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, és az egyik legfőbb indikátor a testi problémák kialakulásához: a stressz. Ezekhez a területekhez vannak olyan szakemberek, akik útbaigazítást tudnak adni a munkavállalóknak arra az útra, ami az egészséges élet egyik alappillére. Ezek az útbaigazítások személyes tanácsok vagy előadások is lehetnek.

Az online világ előnyeit is latba vesszük az ügy érdekében, így a testszenzoros mérések is elérhetővé válnak, ahol a munkavállalók átfogó képet kapnak az egészségi állapotukról, napi tevékenységeik, mozgásuk, stressz szintjük felől. Az eredményeket online naplózva kitudódhatnak, milyen tevékenységek milyen hatással bírnak a szervezetünkre.
Szűrővizsgálatok
A szűrővizsgálatok jelentőségét nem kell említeni senkinek. A betegség korai felismerése életet menthet. Még akkor is javallott a vizsgálat, amikor egészségesek vagyunk és testileg teljesen problémamentes az állapotunk. Sajnos, ilyenkor a szervezetünkben már előfordulhatnak olyan testi folyamatok, melyek betegséghez vezetnek. A testünk még nem érzékeli, de a szűrés fényt derít erre. A kezelés hatékonysága a legsúlyosabb betegségeknél is nagyon jó arányt mutat, amennyiben az korai stádiumban van feltérképezve.
A szűrések elvégezhetők a cég székhelyén, de szűrőkamionban is. Ilyenek lehetnek a laborvizsgálatok, EKG, optometria, belgyógyászati, nőgyógyászati, urológiai stb. konzultációk, de lehetőség van ultrahangos vizsgálatokra is a helyszínen. 
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás