Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Csoportos egészségbiztosítás
Ha olyan céget vezetünk, ahol alkalmazottak dolgoznak nekünk, akkor az ő védelmükre is kell gondolni, hiszen közvetve részei a cég előmenetelének és nyereségességének, másrészt mint munkaadók, felelősséggel tartozunk nekik. 

Ha a munkavállalók érzik a törődést, a figyelmet, a védelmet a munkaadó részéről, sokkal nagyobb lesz az összhang, biztossá válik számára a munkakörnyezet, javul a morál, ezáltal a termelés is. Ez egy folyamat, melyet a vezetőknek ismerniük kell. A munkavállalókat érintő védelem csak egy része az egésznek, de egy igen fontos része, mely a legváratlanabb lehetőségekre is anyagi segítséget nyújt, ezáltal védelmet, biztonságot ad. 


Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az egészség a lehető legnagyobb szerepet kapja konstrukcióinkban, így a betegségek megelőzésére is nagy hangsúlyt fektetünk. A betegség időben történő felismerése életet menthet, nem utolsósorban könnyebben kezelhető, hamarabb gyógyítható, ezáltal és ezzel együtt a táppénzes napok száma csökkenthető. A termelésben nincs kiesés, nem kell új munkaerőről gondoskodni.
A betegség diagnosztizálása sok esetben nagyon hosszú ideig tart. Leggyakoribb oka ennek az egészségügyben tapasztalt hosszú várólista a diagnosztikai, képalkotó vizsgálatokra.

A csoportos egészségbiztosítás segítségével a beteg akár pár nap alatt szakorvoshoz, képalkotó eljárásokhoz juthat, mely kapcsán a mielőbbi és pontos diagnózis is felállítható. Egyáltalán nem mindegy az, hogy amíg az egyik beteg még a diagnosztikai vizsgálatra vár, a másikat már kezelik és a gyógyulás útján jár. Meghökkentő, de ilyen különbségek lehetnek egy egészségbiztosítási szolgáltatás segítségével.
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás