Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosítás
Ha olyan céget vezetünk, ahol alkalmazottak dolgoznak nekünk, akkor az ő védelmükre is kell gondolni, hiszen közvetve részei a cég előmenetelének és nyereségességének, másrészt mint munkaadók, felelősséggel tartozunk nekik. 

Ha a munkavállalók érzik a törődést, a figyelmet, a védelmet a munkaadó részéről, sokkal nagyobb lesz az összhang, biztossá válik számára a munkakörnyezet, javul a morál, ezáltal a termelés is. Ez egy folyamat, melyet a vezetőknek ismerniük kell. A munkavállalókat érintő védelem csak egy része az egésznek, de egy igen fontos része, mely a legváratlanabb lehetőségekre is anyagi segítséget nyújt, ezáltal védelmet, biztonságot ad. 


Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az egészség a lehető legnagyobb szerepet kapja konstrukcióinkban, így a betegségek megelőzésére is nagy hangsúlyt fektetünk. A betegség időben történő felismerése életet menthet, nem utolsósorban könnyebben kezelhető, hamarabb gyógyítható, ezáltal és ezzel együtt a táppénzes napok száma csökkenthető. A termelésben nincs kiesés, nem kell új munkaerőről gondoskodni.
Vállalati egészségbiztosítás
Az egészségbiztosítási csomag lehetővé teszi a betegségek korai diagnosztizálásához szükséges feltételeket, melynek egyik alapvetése, hogy a munkavállaló mihamarabb, több hónapos várólisták elkerülésével jusson orvosi véleményezéshez, diagnosztikai eljárásokhoz, hogy minél hamarabb kerüljön gondos kezekbe.

A biztosítás sok mindenre fizet, így a balesetekre, kórházi kezelésre, műtétekre, de fizet a betegségekre is, illetve az ezekből fakadó keresőképtelenség is kompenzálva lehet. Legrosszabb esetben fizet a halálesetre, vagy a házastárs halálesetére, de hogy egy ellenpólust említsek, fizet egy gyermek születésére is. A csoportos biztosítási csomag részleteiről érdeklődjön tőlem elérhetőségeim egyikén, ezt a kapcsolat menüpont alatt találja.

A csoportos biztosítások nem kifejezetten cégek számára készültek, azok szerződői és kedvezményezettjei lehetnek klubok, egyesületek, melyek például sporttevékenységet űznek, de szakszervezeteknek, kamaráknak, több személyt magába foglaló szervezeteknek is vannak lehetőségek.

Vállalatok számára ezek a biztosítások elszámolhatók és a cafeteria részeként is alkalmazhatók.
Vállalati utasbiztosítások
Azoknál a cégeknél kifejezetten javallott, ahol a munkavállalók gyakran utaznak külföldre. A módozatok lehetőséget nyújtanak egyszeri és rendszeres utazások alkalmával igénybe vett szolgáltatásokra, illetve a biztosított személyek száma is optimalizálható.
Mivel ezek a biztosítások összetettek, testre szabhatók, ennek megismeréséhez és a tanácsadáshoz forduljanak hozzám bizalommal. Elérhetőségeimet a kapcsolat menüpont alatt találják.

Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás