Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Egészségbiztosítás
Gyógyuljon stresszmentesen

Az emberek többségének az egészség természetes, így amikor egy betegséggel kell szembenézniük, többnyire váratlanul éri őket. A gyógyításban ha nem is tud a biztosítás közvetlenül segíteni, számos dolgot tud biztosítani, ami elősegíti azt. Elsőként abban támogatja a beteget, hogy a betegséggel járó anyagi problémákat enyhíti, ezzel leveszi a válláról a nyomasztó gondot, terhet, a család megélhetésével kapcsolatban. Így a stressz nélkül a gyógyulás is sokkal gyorsabb folyamat lesz.
Egészségügyi ellátás
A betegség diagnosztizálása sok esetben nagyon hosszú ideig tart. Leggyakoribb oka ennek az egészségügyben tapasztalt hosszú várólista a diagnosztikai, képalkotó vizsgálatokra.

Ha a folyamat felgyorsítása érdekében magánorvoshoz fordulunk, annak komoly költségei lehetnek, pláne a fenti vizsgálatok kapcsán, így minimum megfontoljuk, de legtöbbször elvetjük ezt a lehetőséget. Az egészségbiztosítás egyik konstrukciójával elkerülhető a várólista, a hosszú várakozás a kórházakban.

Az egészségbiztosítással olyan szolgáltatást vehet igénybe, mely arra jogosítja fel, hogy egy szolgáltatói hálózatban részt vevő szakorvosok segítenek majd, tőlük ellátást kap egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Budapesten és vonzáskörzetében az orvosi segítség házhoz is megy!

A szolgáltatások keretein belül orvosi call-center áll rendelkezésére, ahol 0-24 órás segítséget kap telefonon keresztül orvosoktól, akár problémáját szeretné megbeszélni, akár a gyógyszerének adagolását, vagy csak egyszerűen jótanácsokat szeretne kapni.

Ha nem bízik a diagnózisban, vagy bármi kétsége van felőle, elküldheti a teljes orvosi dokumentációt, és mi angolul küldjük azt tovább külföldi szakorvosoknak, hogy tapasztalatukkal, esetlegesen kiegészítsék a kezelési javaslatokat, megerősítsék, konkretizálják a diagnózist.

Az alapszolgáltatások mellett több kiegészítő szolgáltatás található, mint a fekvőbeteg ellátás költségeinek fedezése, segítség daganatos betegségek esetén, vagy gyermekeket érintő egészségbiztosítás.
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás