Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Élet-, és nyugdíjbiztosítások
Abban egyetértünk bizonyára, hogy az egészség és maga az élet a legfontosabb része az életünknek… E két dolog bebiztosítása a családunk, házastársunk, gyermekeink védelmére szolgál. Ha velünk baj történik, és amennyiben mi voltunk a családfenntartók, a család anyagi biztonsága kerül veszélybe. Az élet-, és nyugdíjbiztosítások abban az esetben jelentenek segítséget a család számára, amikor az aktív kereső jövedelme megszűnik.
Élet-, és balesetbiztosítás
Nem várjuk, nem akarjuk, nem kívánjuk, de megtörténnek. Mert megtörténnek a balesetek, sérülések, betegségek. Ha teljes felépülés van ezekből, az jó hír. A rossz benne, hogy van egy sokszor fájdalmas és kellemetlen felépülési, kezelési idő, mely alatt a jövedelmünk egy része kiesik. Erre való a biztosítás, hogy az ilyen helyzetekben legyen segítségünkre.
Hitelfedezeti biztosítás
A legrosszabb ami történhet, az a haláleset bekövetkezte. Erre az esetre megnevezünk egy kedvezményezettet – bank vagy pénzintézet – akinek a biztosító kifizeti az elhunyt hitelét, így a családot nem érinti a törlesztőrészletek további fizetése.
Biztosítsa gyermekeit is!
A biztosítás akkor teljes, ha abban a szeretteink is szerepelnek, mint biztosítottak. Családi biztosítás esetén a szülőkkel együtt a gyermekek is biztosíthatók, akiknek bizonyos biztosítási szolgáltatások díjmentesek lesznek.
A dolgozóit is védheti
A biztosítást nem csak saját, hanem a vállalkozásában szerepet vállaló emberekre, alkalmazottakra is kiterjesztheti. Ezzel a védelemmel részben saját magát védi, részben a munkaerőt, ezzel együtt a munkavállalói elkötelezettséget erősítheti.
Rokkantság esetén
Abban az esetben, ha tartós vagy végleges rokkantsággal kell szembenéznünk, nem csak az ápolt személy jövedelme esik ki és ezáltal kevesebb összeg folyik be a családi kasszába, hanem sok esetben saját magunknak kell megoldani az otthoni ápolást, ami a mi jövedelmünket is veszélyeztetheti. Más, extrém esetekben vagy speciális ápolást igénylő beteg esetében szakápolónak kell a beteg közelében lennie, ami szintén jelentős kiadással sújthatja a családot az egyébként is szomorú helyzetben. Ezen segít a biztosítás, mely tartalmaz olyan opciót is, melyben a biztosító fizeti tovább az ügyfél biztosítási díját.
Daganatos betegségek
Korunk népbetegsége, nem tudom, nem is akarom ezt szépíteni. Nincs olyan ember, akinek szűk köre ne lenne érintett valamilyen szinten ebben. Ha ilyennel állunk szemben, akkor a biztosítás lehet megoldás az ebből fakadó anyagi helyzetre. Vagy egyösszegű kifizetéssel, vagy akár másfél évig tartó járadékkal segítjük a beteget.
Diagnosztikai vizsgálatok nehézségei
A kórházi várólisták hosszúak, egy betegség diagnosztizálása pedig sokszor nem tűr halasztást. Ilyenkor nincs idő kivárni a fél éves várakozási időt, azonnal lépni kell. A biztosító átveszi ezt a terhet és 5 munkanapon belül leszervezi a vizsgálatokat, illetve azok költségeit éves szinten 250 ezer forint erejéig fizeti is.
Kórházi ápolás
Amikor baleset éri vagy komolyabb egészségügyi problémával kell szembenéznie, akkor biztosra vehető a kórházi tartózkodás hosszabb-rövidebb időre. A biztosítás leveszi a beteg válláról a teher egy részét és segít akár 50 napos kórházi ápolás esetén is.
Életbiztosítás nyugdíjbiztosítás, megtakarítás
Rengeteg karaktert lehetne azokról a konstrukciókról írni, mellyel segíteni tudja a biztosító Önt és családját olyan időszakokban, melyben nem várt kiadások keletkeznek, vagy bevételkiesések lesznek. Az életbiztosítási, nyugdíjbiztosítási, megtakarítási konstrukciók bármikor elérhetők az Ön számára. Segítségére leszek abban, hogy a legmegfelelőbb biztosítást szabjuk Önre, melyben minden lehetőséget, információt figyelembe veszünk. Ha kérdése van ezzel kapcsolatban, keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén, melyeket a kapcsolat fül alatt találják.
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás