Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Lakossági balesetbiztosítás
A család védelmében

Az élet mindenki számára tartogat meglepetéseket, sajnos, ezek egy része nem pozitív előjelű. Érheti baleset az utakon, pláne ha naponta vezet, közlekedik. Érheti baleset a munkahelyén, sportolás, túrázás alatt, de tengerparti nyaralás közben is előfordulhatnak váratlan szituációk, ami nem csak egészségügyileg aggályos, de a pénztárcát vagy a családi büdzsét is megcsorbítja…
Közlekedési balesetbiztosítások
A közlekedési baleseteknek bárki ki van téve, aki naponta ”tömegközlekedik” vagy autóval jár. Nem szeretnék riogatni senkit, de az utakon fokozott veszélynek vagyunk kitéve mindannyian. Ki kisebb, ki nagyobb eséllyel kerülhet bajba, függően attól, hány percet tölt el az utakon, milyen habitussal bír, milyen a közlekedési morálja, milyen gépjárművel utazik. Azonban van egy olyan hibalehetőség, amire nem tudunk felkészülni, ez pedig a mások hibája, a mások figyelmetlensége, amiből a legrosszabb esetben tragédia is bekövetkezhet.  Önmagunk ezeket a helyzeteket bár kivédeni és megelőzni nem tudjuk, de ha számításba vesszük ennek az eshetőségét, a velejáró anyagi veszteségeket tudjuk kompenzálni.
Utasbiztosítások
Nem utolsósorban említem meg azokat az embereket, akik a balesetet elszenvedőkkel együtt utaznak. A biztosítási lehetőségek között szerepel az utasaink biztosítása is, legyenek azok felnőttek vagy gyerekek, életkortól, nemtől függetlenül. Nagyon fontos szempont, hogy a közlekedési biztosítás nem csak Magyarországon érvényes, hanem az országhatáron túl is, így védve vagyunk a külföldi útjaink során is.

A balesetbiztosítás fizet a baleseti halál esetén is, illetve a balesetből származó egészségkárosodás után is. Egy évi 10.000 forintos biztosítás esetén már 10.000.000 forintot, egészségkárosodásnál akár 11.000.000 forintot is fizethet a biztosító. Ettől eltérő összegű biztosítási díjjal is köthetők megállapodások, természetesen a biztosítási díjak ennek megfelelően csökkennek vagy nőnek ebben az esetben.
Egyéb balesetek biztosításai
Baleset nem csak közúton érheti az embert, számos olyan szituáció van napi szinten a rohanó világban, ami veszélyhelyzetet képes teremteni. A munkahelyeden például az építőiparban, hogy csak egy kiemelt ágazatot említsek. De sportolás közben is ficamodnak ki bokák, törnek csontok, rándulnak ízületek…

Ezekben az esetekben nem csak a baleset a fájó és veszteséges, hanem az a szituáció is, ami ezzel jár. Például egy hosszú időn keresztül tartó rehabilitáció, amikor a család fő pillére, a családfenntartó kiesik a munkából hónapokra, illetve olyan kórházi költségek és egyéb kiadások vannak, amit rettentő nehéz fedezni. Itt jön képbe a kórházban töltött napok után járó biztosítási összeg. 

A biztosítási konstrukciók egyik extrája, hogy munkahelyi, légi-, közlekedési baleset esetén 50-200%-kal nagyobb összeget biztosít a cég.

Nem egészen havi 6000 forintos díj befizetésénél már 20 millió forintig terjedhet a biztosítási összeged a baleset súlyossága szerint. Ugyanez az összeg munkahelyi balesetnél 30 millió forintra emelkedhet maximálisan! 

Tehát: napi 200 forintért egy 30 milliós biztosítása lehet, mely a fájdalmat, a veszteséget, az egészségkárosodást nem fordítja vissza, de óriási segítséget nyújt a tragédiát elszenvedett családjának a jövője tekintetében.

Sportolásnál, nyaralásnál is történnek balesetek. Ezekre az alkalmakra, eseményekre is van külön biztosítási konstrukciónk.
Minimális plusz összegért köthetők balesetbiztosítások külön a gyermekek számára is, mely vonatkozik a különböző törésekre, a kórházi tartózkodásra, beavatkozásokra.

A balesetbiztosítás nem országhatárra szabott, így külföldi tartózkodás során is érvényes a szerződés.
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás