Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Utasbiztosítás
Külföldi utazásaink során ugyanúgy lehetünk betegek, mintha itthon lennénk. Semmi különbség nincs, a szervezetet ez nem érdekli.
Az viszont hatalmas különbség lehet, hogy egyes kórházi ellátások milyen terhet rónak a bajba jutott utazóra. Ha utasbiztosítással rendelkezel, magyar nyelvű segítséget kap telefonon keresztül és a kórházi költségeket is fedezi a biztosító bizonyos kereteken belül.

Utasbiztosítási kompetencia az is, ha a bőröndje elvész, ellopják, illetve biztosíthatja értékeit, fényképezőgépét, laptopját, telefonját is.
Utazásaink nagy része a nyárra, tengerpartra, strandra korlátozódik, legalábbis nyaralásunk jelentős idejét töltjük ezeken a helyeken, így értéktárgyaink is fokozott veszélynek vannak kitéve, már ami azok eltulajdonítását illeti. Emellett a vízben, vízparton történt balesetekben is segítségére van az utasbiztosítás.

Már napi 500 forint körüli biztosítással védelmet garantál az utasbiztosítási konstrukciók egyike.
Az utasbiztosítás akkor is segít, ha az autójával történik valami. A szolgáltatás segít a javításban, a szállításban, és bizonyos keretek között megtéríti a biztosító az ebből adódó károkat.
Ha gyakran utazik érdemes éves vagy féléves bérletet igénybe venni.
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás