Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Vállalati utasbiztosítás
Amikor külföldre utazunk és ott tartózkodunk több napon vagy héten keresztül egyszer-kétszer egy évben, akkor mindenképpen megfontolandó az utasbiztosítás megkötése. Amikor a cég alkalmazottai ezt ettől gyakrabban teszik meg, nagyobb számban és éves szinten folyamatosan, akkor a létjogosultsága semmilyen módon nem vitatható.
A kollégáidnak védelemre, biztonságra van szüksége a váratlan helyzetekre, melyekhez széles körű biztonságot nyújt az utasbiztosítás amellett, hogy az adminisztrációt is könnyíti.
Keretnapok
A keretnapok igénybevétele azon cégek számára javasolt, ahol a munkatársak külföldi tartózkodása gyakori. Minél több a biztosítást vásárolt napok száma, annál kedvezőbb a biztosítási díj ugyanazon szolgáltatásra. Kiegészítő biztosításként fizikai munkavégzésre is köthetünk megállapodást. A biztosítás sportegyesületek és más szervezetek számára is igénybe vehető.
Bérletek
A bérletes biztosítási konstrukció azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, ahol a kollégák sokszor de rövid időszakra utaznak külföldre. A biztosításról egy névre szóló kötvény kerül kiállításra, melyre a meghatározott időszak keretében tetszés szerinti alkalommal, utazásonként 30 napot lehet külföldön tartózkodni. Megköthető a biztosítás egyedi megállapodással is, melyben a munkatárs tartós kiküldetésére vonatkozik.
Fuvarozó éves bérlet
A fuvarozó éves bérlet autóbuszok, tehergépjárművek külföldi útja során nyújt segítséget egy esetleges szerencsétlen szituációban. A biztosítás egy adott járműre vonatkozik, de a biztosítási fedezet személyei változhatnak annak függvényében, ki a sofőr és a kísérője.
Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás