Pénzügyi tanácsadás 
Miskolcon és 
Borsod megyében
 
Vállalkozói gépjármű biztosítások
A cég tulajdonában lévő autók elég sok pénzt kivehetnek a cég kasszájából, ha az nem megfelelő konstrukcióban van bebiztosítva. Már 5 autóra is köthető flotta gépjármű biztosítás! 

Akár egy szállítmányozó cégről van szó, akár egy kisebb vállalkozás birtokában van legalább 5 gépjármű, elsődleges szempont kell legyen ezek bebiztosítása, mivel folyamatos mozgásban vannak az utakon, ahol nem feltétlenül a vezetőkön múlik a hiba, ott vannak még a műszaki problémák vagy a másik gépjárművel utazók figyelmetlenségéből fakadó veszélyhelyzetek.

A flottán belül a szerződő külön szolgáltatásokat is igénybe vehet egy-egy autóra, sőt, a javítás idejére kölcsönutót is biztosíthatunk Önnek.

A károk nem csak a gépkocsira terjedhetnek ki, sajnos ettől sokkal fontosabb az egészséget veszélyeztető, azt befolyásoló esemény. A balesetbiztosítás védelmet nyújt az autó mindenkori utasai számára, történjen a baleset bárhol a világon. Mi segítünk!

Természetesen ezzel egy napon nem említhető a csomagjainkat ért sérülés, de azért mindenképpen célszerű a figyelmet efelé is fordítani, hiszen jó esetben nem sérül meg senki, de ha tönkremegy egy értékes szállítmány, jól jön a kompenzáció.

Figyelem! A fenti leírás pusztán tájékoztatás jellegű.
Részletekért, konzultációért keressen e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon:
Brogli Róbertné
+ 36 70 607 8007
Lakossági ügyfeleinknek
Baleset
Élet és nyugdíj
Egészség
Jármű
Utazás
Lakás